Ny daglig leder i fasadeprodusenten Petal AS

(Pressemelding)

Petal AS er en ledende produsent og leverandør av metallbaserte fasader. Til å lede selskapet videre har styret ansatt Ole Petter Ramberg som ny daglig leder.

- Det er meget hyggelig at Ole Petter Ramberg, i denne rollen, ønsker å delta i ytterligere utvikling og videreføring av den offensive satsningen i selskapet, sier styreleder John B. Bottheim i Petal AS i en kommentar.

Ramberg har bred produksjonsledererfaring, senest som fabrikksjef i Petal AS. Tidligere har han vært produksjonsleder på Fresvik Produkt AS. Ramberg selv ser frem til å videreutvikle Petal AS til en ledende leverandør av metallbaserte fasader. Han overtar stillingen 1. oktober 2014.

Selskapets daglige leder gjennom de siste 3 år, Yngve Holm, har gjennomført en meget vellykket omstrukturering av virksomheten. Styret takker for godt samarbeid i disse tre årene, og ønsker Holm lykke til videre.

Kontakt:

John B. Bottheim tlf. 90 85 19 49
Ole Petter Ramberg, tlf. 99 31 23 72

Om Petal AS:

Petal AS utvikler, i nært samarbeid med arkitekter og entreprenører, fasadesystemer med fokus på individuell utforming og design. Egenutviklet produksjonsteknologi sørger for bestandige og vedlikeholdsfrie fasadeløsninger. Unik produksjon gjør fasaden og panelene plane, stabile og lette. Selskapet er lokalisert i Vik i Sogn og Fjordane, og har salgskontorer i Oslo og Bergen, samt representasjon i København. Selskapets største eiere er Fjord Invest SørVest AS og Vik Industrier Eigedom AS. (www.petal.no)