Team

01.jpg
 
 

Aud Ingrid Espeland

Dagleg leiar/partnar
E-post: aie@fjordinvest.no
Tlf: +47  913 35 724

 

Bakgrunn:

Aud Ingrid Espeland er utdanna siviløkonom og statsautorisert revisor frå NHH. Ho har tidlegare jobba blant anna som banksjef i Fjaler Sparebank og revisor hos PwC i Bergen og Førde.

 

 
 

Thomas Berge

Partnar
E-post: tb@fjordinvest.no
Tlf: +47901 86 281

Bakgrunn:

Thomas Berge er utdanna siviløkonom frå NHH, og har i tillegg mellomfag i medievitenskap frå Universitetet i Bergen. Før han begynte i Fjord Invest jobba Berge som seniorkonsulent i Cap Gemini Ernst & Young. Thomas representerer Fjord Invest i styra i Mera, Østerbø Maskin og Quality Intervention.

 
02.jpg
 

 
 

Roger Flølo

Partnar
E-post: rf@fjordinvest.no
Tlf: +47  997 37 800

 

Bakgrunn:

Roger Flølo er utdanna sivilingeniør frå NTH, og har tidlegare jobba blant anna som rådgjevar i Hafslund ASA si avdeling for industrielt eigarskap og administrerande direktør i Hafslund Telekom i Oslo. Roger representerer Fjord Invest i styra i Pinovo, Havkraft, Beat og Østerbø Maskin. I fleire av desse selskapa har han rolla som styreleiar.

 

 
 

André Aarøen

Partnar
E-post: aaa@fjordinvest.no
Tlf: +47926 44 140

André Aarøen er utdanna siviløkonom frå NHH, og har bakgrunn som blant anna administrerande direktør i investeringsselskapet Marin Vekst i Bergen, samt som partnar i Bergen Industriutvikling. André er på vegne av Fjord Invest representert i styret i Rocketfarm, Beat, Pinovo og Quality Intervention.